Co2 Kanonnen

CO2-kanonnen voor een spectaculaire aanvulling op elk event

We make the beat go boom

Co2 Kanonnen

Maak een verpletterende indruk op je publiek met verbluffende effecten! Met onze CO2-kanonnen kun je echte impact creëren wanneer het nodig is. Bij PyroWorks bieden we een assortiment aan CO2-kanonnen, zowel handmatig als op afstand bedienbaar.

Een CO2-kanon is een apparaat dat onder hoge druk CO2 uitstoot in de vorm van een jet of een pistool. Dit effect is vaak bekend van concerten, festivals of openingen. Wanneer het vloeibare gas onder hoge druk het kanon verlaat en in de open lucht vrijkomt, vormt het zichtbare gas indrukwekkende rookpluimen. Gecombineerd met het krachtige geluid laat dit een blijvende indruk achter. Onder de juiste omstandigheden (luchtvochtigheid) kan dit Special Effect rookpluimen zelfs hoogtes tot 15 meter bereiken!

PyroWorks heeft verschillende soorten CO2-kanonnen beschikbaar, zoals standaard jets die in diverse richtingen kunnen worden afgesteld en gezamenlijk of afzonderlijk kunnen worden bediend. Daarnaast bieden we ook een CO2-pistool waarmee performers op het podium een onvergetelijke indruk kunnen achterlaten.

Pyroworks makes the beat go boom!

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt uw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

Normaal gesproken is er geen vergunning nodig voor het gebruik van onze Special Effects. Echter, bij het gebruik van Co2 is voldoende ventilatie wel belangrijk.

Bovendien zijn we van mening dat alleen professionals deze producten zouden moeten hanteren. Daarom zal PyroWorks altijd gekwalificeerd personeel inzetten voor het gebruik ervan.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.