Indoor Vuurwerk

Veilig, spectaculair en perfect voor binnen.

We make the beat go boom

Indoor Vuurwerk

Bij PyroWorks verzorgen we niet alleen outdoor vuurwerkshows, maar zijn we ook in staat om diverse spectaculaire vuurwerkshows binnen te produceren. Met behulp van Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE) kunnen we indrukwekkende (tijdcode) shows leveren op vrijwel elke binnenlocatie. Zoek je een adembenemende vuurwerkshow voor binnen? Dan ben je bij PyroWorks aan het juiste adres!

PSE omvat speciaal vuurwerk dat ontworpen is voor gebruik in afgesloten ruimtes, variërend van concertzalen, overdekte stadions, poppodia, theaters tot evenementenzalen.

Onze ervaren Pyroniers werken nauw samen met opdrachtgevers om een uniek showconcept te creëren, afgestemd op specifieke wensen en het beschikbare budget. PyroWorks regelt alle benodigde vergunningen voor het indoor vuurwerk en coördineert met relevante overheidsinstanties en instanties. Vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste opruimingswerkzaamheden zijn voltooid, is PyroWorks dé geschikte partner voor het verzorgen van jouw volgende vuurwerkevenement.

Pyroworks makes the beat go boom!

Loading...

Verschillende vormen van binnenvuurwerk

Bij onze indoor vuurwerkshows maken we gebruik van verschillende soorten Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE). Deze PSE-effecten zijn gekend om hun beperkte vervuiling en kortere veiligheidsafstanden. Hier is een overzicht van enkele veelgebruikte PSE-effecten die we gebruiken bij onze indoor vuurwerkshows:

  • Gerbs (jets, fonteinen & watervallen)
  • Airburst
  • Mines
  • Comets
  • Line Rockets
  • Loud reports
  • Flares (Bengaals vuur)

Je krijgt wat je ziet

Zelfs zonder daadwerkelijk vuurwerk af te steken, zijn we vandaag de dag in staat om onze klanten vooraf een realistische indruk te geven van hoe de vuurwerkshow er in werkelijkheid uit zal zien.

In onze studio ontwikkelen en programmeren we jouw vuurwerkshow. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde 3D-visualisatie, waardoor de weergave op locatie vrijwel identiek is aan de 3D-modellering.

Daarnaast verstrekken we gedetailleerde technische productietekeningen, zowel in 2D als in 3D, om het proces compleet te maken.

Een veilige show

Een veilige show staat bij ons voorop, daarom bekijken we met uiterste precisie de afsteeklocatie en de omgeving ervan. Zo weten we zeker dat we de juiste locatie hebben en het publiek op een veilige afstand van de show kan genieten. Tijdens de op en afbouw en gedurende het afsteek moment zijn er altijd Kiwa gecertificeerd pyrotechnici aanwezig.

Vuurwerkshows in de buitenlucht moeten voldoen aan verschillende veiligheidsafstanden. Voor grootschalig semi-professioneel en professioneel vuurwerk zijn veiligheidsafstanden van minimaal 40 meter in een straal rondom de afsteeklocatie vereist.

Vergunning

Voor het houden van een vuurwerkshow op een specifieke locatie is een vergunning nodig. PyroWorks neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het aanvragen van deze vergunning. Het is essentieel om rekening te houden met de aanvraagtermijnen voor deze vergunningen.

Voor een vuurwerkshow met een hoeveelheid tot maximaal 200 kg consumenten- of semi-professioneel vuurwerk, en/of 20 kg Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE), is het vereist om een melding in te dienen met een aanvraagtijd van 14 dagen. Indien u van plan bent een show te organiseren met een grotere hoeveelheid vuurwerk, is het noodzakelijk om toestemming voor ontbranding te verkrijgen. Deze aanvraag dient ten minste 14 weken voorafgaand aan de geplande datum van de show te worden ingediend.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke vergunning het meest geschikt is voor jouw event.