Vloeistofvlammen

Vloeibare Vuurkracht: Snel en Krachtig Vlammen!

We make the beat go boom

Vloeistofvlammen

Ontdek onze dynamische en veelzijdige vloeistofvlammen die een nieuwe dimensie toevoegen aan spectaculaire special effect shows. Anders dan gasvlammen, bieden vloeistofvlammen een directere controle en kunnen ze op een snellere snelheid achter elkaar afgevuurd worden, waardoor je met dit special effect de ultieme synchronisatie met de muziek bereikt.

Onze vloeistofvlammen bieden een nauwkeurige en directe aansturing, zodat je de perfecte timing en choreografie kunt bereiken die aansluit bij de muziek. Met vloeistofvlammen kun je snel opvolgende vlammen creëren, waardoor een adembenemende show ontstaat die het publiek versteld doet staan.

Kies uit vloeistofvlammen in verschillende hoogtes om de impact en het bereik van je show aan te passen, we kunnen hoogtes aanbieden variërend van 6 tot 15 Meter.

Naast standaard vloeistofvlammen zijn er ook vlammen met een beweegbare kop, deze bieden de mogelijkheid om vlammen in verschillende richtingen en zelfs 360 graden rond te laten schieten, waardoor je een dynamische en meeslepende ervaring kunt creëren.

Bij PyroWorks staan we klaar om je evenement, festival of show naar een hoger niveau te tillen met onze indrukwekkende vloeistofvlammen. Neem contact met ons op voor maatwerkshows die je publiek versteld zullen doen staan!

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt uw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

Normaal gesproken is er geen vergunning nodig voor het gebruik van onze Special Effects. Echter, bij het gebruik van vlammen kan het zijn dat de lokale brandweer een vergunning vereist, afhankelijk van de specifieke regels van de locatie waar de gasvlammen worden gebruikt.

Bovendien zijn we van mening dat alleen professionals deze producten zouden moeten hanteren. Daarom zal PyroWorks altijd gekwalificeerd personeel inzetten voor het gebruik ervan.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.