XXL Vlammen

XXL vlammen, XXL impact: Maak een statement met vuur.

We make the beat go boom

XXL Vlammen

Ontketen een onvergetelijke ervaring voor toeschouwers met onze XXL Vlammen, aangedreven door standaard propaangas. Deze vlammen zijn verkrijgbaar in varianten van 12 en 16 meter hoogte, en laten 100% een onuitwisbare indruk achter.

Of het nu gaat om festivals, evenementen of speciale gelegenheden, onze XXL Vlammen zorgen voor een sensationele toevoeging aan elke setting. Maak een statement en laat een blijvende herinnering achter met de majestueuze en krachtige vlammen die deze unieke apparaten voortbrengen.

Onze XXL Vlammen zijn zorgvuldig ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Uitgerust met een veiligheidskanaal en een Pilot (waakvlam), bieden ze niet alleen een spectaculaire vertoning, maar ook gemoedsrust tijdens gebruik. De vlammen werken op een 230 volt aansluiting en worden aangestuurd via het DMX Protocol.

Kies voor de grandeur van onze XXL Vlammen en laat jouw publiek versteld staan van de verbluffende vuurshow die deze meesterwerken leveren! Uiteraard zijn onze vlammenshows te combineren met een vuurwerkshow.

Pyroworks makes the beat go boom!

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt jouw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

Normaal gesproken is er geen vergunning nodig voor het gebruik van onze Special Effects. Echter, bij het gebruik van vlammen kan het zijn dat de lokale brandweer een vergunning vereist, afhankelijk van de specifieke regels van de locatie waar de gasvlammen worden gebruikt.

Bovendien zijn we van mening dat alleen professionals deze producten zouden moeten hanteren. Daarom zal PyroWorks altijd gekwalificeerd personeel inzetten voor het gebruik ervan.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.