Onze specialismen

Branches

Ontdek de diversiteit bij PyroWorks! Leer meer over onze uitgebreide specialisaties en innovatieve technieken in de diverse branches.

Wij bieden maatwerk voor iedere productie.

Events & Concerten

Spectaculaire vuurwerkshows bij evenementen

Wil je een onuitwisbare indruk maken op je publiek? Laat ons dan jouw vuurwerkshow verzorgen. Van weekendfestivals tot lokaal feest, of heb je een specifiek idee in gedachten? Wij denken graag met je mee.

PyroWorks levert onvergetelijke vuurwerkshows voor onder andere dance events, concerten, en festivals.

Dankzij onze deskundigheid, hoogwaardige materialen en internationale ervaring bieden we voor elk soort productie een indrukwekkende visuele ervaring.

PyroWorks makes the beat go boom!

Bedrijfsevenementen

Personeelsfeest, Product Presentatie of Zakelijk Event

Het organiseren van bedrijfsevenementen vergt een specifieke aanpak en inzicht. Vaak georganiseerd door ondernemers voor werknemers, klanten of zakenpartners, variërend van een enkele avond tot meerdaagse event.

KLANTGERICHT DENKEN

We luisteren vanaf het begin naar de wensen en ideeën van onze klanten en vertalen deze naar een eerste concept voor een duidelijk beeld van de showproductie. De show moet perfect worden georganiseerd om uw bedrijf op een excellente wijze te vertegenwoordigen. Met PyroWorks als partner bent u verzekerd van een spectaculaire show!

Artiest op tournee

Vuurwerkshows die artiesten laten stralen!

Een tournee van een artiest is een uniek aspect binnen de evenementenindustrie, dit vraagt om een aangepaste mindset en werkwijze. Het vergt nauwkeurige voorbereiding en flexibiliteit in denken.

PyroWorks verzorgd vuurwerk en/of special effect shows met of zonder hardware voor jouw toerende artiest, band, theatergezelschap of DJ. Wij zorgen dat we voldoen aan de juiste veiligheidseisen en regelgeving zodat de artiest zich kan focussen op zijn performance.

Televisie- en filmproducties

Pyro & Special Effects voor elke productie!

Pyroworks is dé expert in spectaculaire pyrotechniek en special effects voor tv- en filmproducties.

Ons ervaren team tilt jouw visie naar een hoger niveau met indrukwekkende en veilige effecten. Of het nu vuurballen, explosies, rookeffecten of andere visuele elementen betreft, wij versterken de kijkervaring.

Particuliere evenementen

Een knallend eind van jouw speciale dag

Vier jouw speciale moment met een onvergetelijke vuurwerk- en speciale effectenshow van PyroWorks. Of het nu gaat om een intiem jubileum of een betoverende bruiloft, wij tillen jouw viering naar een hoger niveau met adembenemende visuele spektakels.

Ons deskundige team zorgt voor een op maat gemaakte show die perfect past bij de sfeer en stijl van jouw evenement. Verlicht de lucht met kleurrijke vuurwerkexplosies of voeg een vleugje magie toe met betoverende special effects die de emotie van het moment vangen.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke vuurwerkshow!