WIJ ZIJN PYROWORKS

Jouw partner voor Vuurwerk & SFX producties

We make the beat go boom

Pyroniers in het maken van belevenissen

Welkom bij PyroWorks, het bedrijf waar de magie van vuurwerk en de kunst van Special Effects samenkomen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Vanuit ons kantoor in Wapenveld, gelegen vlakbij het bruisende Zwolle, staan wij klaar om jouw visie om te zetten in adembenemende realiteit.

Bij PyroWorks begrijpen we dat jouw evenement meer is dan alleen een moment in de tijd; het is een ervaring, een herinnering en een beleving.
Ons gepassioneerde team van creatieven en gecertificeerde specialisten zet zich in om niet alleen Vuurwerk & Special Effect shows te leveren, maar om ware spektakels te creëren die de harten van jouw publiek veroveren.

“PyroWorks makes the beat go boom!” Onze missie is duidelijk: wij streven ernaar de meest adembenemende pyrotechnische ervaringen te creëren voor festivals en evenementen. Met innovatieve technieken en een scherp oog voor artistieke visie, produceren we shows die niet alleen de lucht verlichten, maar ook de zintuigen prikkelen. Wij zijn hier niet alleen om vuurwerk af te steken; wij zijn hier om blijvende herinneringen te smeden voor jou en jouw publiek.

Laat ons jouw evenement transformeren tot een betoverend spektakel. Welkom bij PyroWorks, we make the beat go boom!

Missie

Bij PyroWorks is onze missie om de meest adembenemende pyrotechnische ervaringen te creëren voor festivals en evenementen.

Wij streven ernaar om innovatieve technieken te combineren met artistieke visie om spectaculaire vuurwerkshows te produceren die de zintuigen prikkelen en blijvende herinneringen creëren voor onze klanten en hun publiek.

Visie

Onze visie is om nationaal en internationaal erkend te worden als Pyroniers op het gebied van pyrotechnische kunst. We streven naar voortdurende innovatie en creativiteit, waarbij we voorop blijven lopen in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en methoden in de pyrotechnische industrie.

Ons doel is om bij te dragen aan de verheffing van vuurwerkkunst als een vorm van hoogwaardig entertainment, met een constante toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en klanttevredenheid.”

Onze Kernwaarden

Betrouwbaar

Bekwaam & Deskundig

Creatief & Innovatief

Beleving

Duurzaamheid

Bij PyroWorks zijn we ons ervan bewust dat ook de entertainment industrie moet verduurzamen.

Door kritisch te kijken naar onze werkzaamheden zoals de inkoop van ecologisch verantwoord vuurwerk en Co2 reductie via het Fair Climate Fund dragen we ons steentje bij aan een beter milieu voor onszelf en de toekomst.

Grondstoffen hergebruiken is iets wat wij zoveel mogelijk stimuleren. Alles wat wij hierin kunnen bijdragen voeren wij dus uit. Kartonnen dozen worden gescheiden, net als de metalen kooiverpakkingen, metalen banden, pallets en het folie dat afkomstig is van verpakkingen. Allen essentieel voor transport en veiligheid en allen goed te recyclen/ her te gebruiken.

We zijn er nog niet, maar blijven zoeken naar oplossingen hoe het beter kan.

Ons team

Gepassioneerd door vuurwerk

Ons team van gepassioneerde professionals staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en de juiste ondersteuning om het gewenste eindresultaat te bereiken. Dit zijn de Pyrotechnici van PyroWorks!

Foto: Henri van der Beek

Wijnand Wagenvoort

Oprichter van PyroWorks, en al 30 jaar Pyronier!

Foto: Henri van der Beek

Martin Meindertsma

Junior Pyronier, en office manager

Frank Enzerink

Pyronier

Huib van Waard

Huib van Waard

Junior Pyronier

Tim van Stiphout

Assistent

Chris Weldam

Al meer dan 30 jaar Pyronier

Marc Borger

Pyronier

Tom van Elsen

Junior Pyronier

Marijn Boeve

Assistent