Sparkular

De ultieme vuurwerkvrije oplossing

We make the beat go boom

Sparkular

Ontdek de revolutie in Special Effects met Sparkular, een grensverleggende machine die op een unieke manier gebruikmaakt van granulaat om verbluffende vuurwerkfonteinen te simuleren. De Sparkular biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid – het is niet alleen een aanpasbare vonkenfontein, maar kan ook schitterende watervallen creëren, allemaal zonder de noodzaak van een vergunning.

De Sparkular-machine is ontworpen met gebruiksgemak als prioriteit. Door een eenvoudige bediening en geen vergunningseisen is deze machine een toegankelijke keuze voor verschillende evenementen. Het apparaat kan moeiteloos worden aangestuurd via DMX en is gemakkelijk te programmeren voor shows die synchroon lopen met muziek.

De hoogte van de fonkelende effecten is instelbaar, variërend van 2 tot 10 meter, waardoor een scala aan creatieve mogelijkheden ontstaat. Bovendien produceert de Sparkular geen tot weinig rook en hebben de vonken een minimaal brandrisico, waardoor ze vrijwel overal veilig kunnen worden ingezet.

Met Sparkular breng je een verbluffende, veilige en veelzijdige visuele ervaring naar elk evenement, zonder concessies te doen aan veiligheid of wettelijke vereisten.

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt uw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

Normaal gesproken is er geen vergunning nodig voor het gebruik van onze Special Effects. Echter, bij het gebruik van sparkular kan het zijn dat de lokale brandweer een vergunning vereist, afhankelijk van de specifieke regels van de locatie waar de machines worden gebruikt.

Bovendien zijn we van mening dat alleen professionals deze producten zouden moeten hanteren. Daarom zal PyroWorks altijd gekwalificeerd personeel inzetten voor het gebruik ervan.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.