VUURWERKSHOWS

Spectaculair Vuurwerk voor elk Evenement

We make the beat go boom

Specialist in Vuurwerkshows

PyroWorks is jouw toonaangevende partner voor adembenemende vuurwerkshows. Of je nu een grootschalig evenement organiseert met een eindshow of gewoon op zoek bent naar een unieke vuurwerkervaring.

Onze Pyroniers zijn er om jouw evenement, bruiloft, corporate event of jubileum te laten schitteren. Een volledige vuurwerkshow kan door ons zowel binnen als buiten verzorgd worden, indien gewenst op muziek gesynchroniseerd, een zogenaamde tijdcodeshow.

Let erop dat het noodzakelijk is om een vergunning te verkrijgen voor het afsteken van vuurwerk. Voor een kleine vuurwerkshow volstaat het indienen van een melding (14 dagen van tevoren), terwijl dit voor een grootschalige vuurwerkshow 14 weken betreft. PyroWorks handelt alle aspecten af met betrekking tot de vergunningsaanvraag.

Ook voor milieuvriendelijke en geluidsarme vuurwerkshows in de natuur of ondersteunende Special Effects ben je bij ons aan het juiste adres! Onze expertise en passie voor vuurwerk maken ons de nummer één keuze voor jouw vuurwerkshows.

Professioneel vuurwerk

Bij PyroWorks begrijpen we als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van een professionele vuurwerkshow. Wij nemen graag al je zorgen uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op het succes van je feest of evenement.

Onze gecertificeerde pyrotechnici en showontwerpers staan klaar om je te begeleiden. Ze nemen je mee in de fascinerende wereld van pyrotechniek, waarbij ze je voorzien van advies over de verschillende soorten vuurwerk en hoe deze optimaal kunnen worden ingezet voor je evenement.

PyroWorks heeft ruime ervaring in vuurwerk voor zowel binnen- als buitenevenementen, verdeeld over drie classificaties: Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE), Consumentenvuurwerk en Groot Vuurwerk.

Waarom kiezen voor PyroWorks?

  • PyroWorks blijft innoveren met de nieuwste vuurwerktechnologieën voor duizelingwekkende shows.

  • Onze pyrotechnici zijn experts in hun vak en zorgen voor een adembenemende vuurwerkervaring.

  • Wij begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom stemmen we onze vuurwerkshows af op je specifieke wensen.

  • Veiligheid staat bij ons voorop, wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften.

Vuurwerkshows

Outdoor vuurwerk

Indoor vuurwerk

Geluidsarm / ECO

Korte afstand

Pyromusical

Daglicht

Veiligheid voorop

Bij een vuurwerkshow van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alles met betrekking tot veiligheid en vergunningen wordt met zorg en professionaliteit behandeld door onze gecertificeerde Pyroniers.

Met onze computer gestuurde afvuursystemen zorgen we ervoor dat vuurwerk tot op de milliseconde nauwkeurig kan worden ontsteken en op een veilige afstand van publiek en personeel. Timing is van cruciaal belang, vooral bij belangrijke momenten zoals een grandioze afsluiting van de avond, toosten of onthulling. Bij PyroWorks krijgt je indrukwekkende gebeurtenis de aandacht die het verdient

Transparantie en Zekerheid

Wij geloven in transparantie en zekerheid. Daarom houden we je vanaf het allereerste moment op de hoogte van alle ontwikkelingen. Van de vergunningaanvraag, tot aan we vertrekken van de locatie.

We zorgen ervoor dat je snel en duidelijk inzicht hebt in het complete plaatje, van de kosten voor de vuurwerkshow tot aan de details van de vormgeving. Het bedrag dat op de offerte staat, is tevens het definitieve bedrag zonder extra kosten achteraf, en door middel van een 3D simulatie kun je vooraf al zien hoe de show er uit komt te zien.

Soorten vuurwerk

Pyrotechnische Speciale Effecten

PSE, of Pyrotechnische Speciale Effecten, is professioneel vuurwerk dat niet bedoeld is voor particulier gebruik. Deze effecten zijn ontworpen voor locaties met beperkte veiligheidsafstanden en voldoen aan strenge veiligheidseisen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse evenementen. Grotere PSE-effecten vereisen echter ruimere veiligheidsafstanden voor optimale veiligheid.

Vuurwerk van dichtbij bekijken is sensationeel, maar dit is normaal gesproken niet mogelijk met traditioneel vuurwerk. Met PSE kunnen de veiligheidsafstanden aanzienlijk worden verkleind, waardoor je dichtbij het vuurwerk kunt staan zonder gevaar. PSE kan ook veilig worden gebruikt binnen gebouwen, mits de vereiste veiligheidsafstanden en hoogten worden nageleefd.

Consumentenvuurwerk

De term ‘consumentenvuurwerk’ kan verwarrend zijn, omdat dit type vuurwerk alleen in de laatste dagen van het jaar voor particulieren beschikbaar is en slechts enkele uren rond de jaarwisseling mag worden afgestoken. Buiten deze periode is de verkoop en aanschaf van vuurwerk alleen toegestaan voor gecertificeerde pyrotechnici. Met een vergunning kan PyroWorks echter een show met consumentenvuurwerk verzorgen. Ondanks de beperkte omvang en explosiekracht kunnen we met slimme combinaties en nauwkeurige timing een sensationele show neerzetten.

Groot Vuurwerk

Een buitengewoon indrukwekkende vertoning wordt verzekerd met Groot Vuurwerk. Door het gebruik van mortierbommen en ander groots kaliber vuurwerk, kunnen we een show creëren die voor overweldigende reacties zorgt. Deze shows vereisen echter een geschikte locatie in verband met een grote veiligheidsafstand en mogen alleen worden ontstoken door speciaal gecertificeerde professionals. PyroWorks kan deze shows volledig verzorgen!

Vergunning

Pyroworks zal zorg dragen voor alle benodigde vergunningen en is in het bezit van de benodigde certificaten en draagt na een eventuele bezichtiging aan de desbetreffende afsteek locatie volledige zorg voor zowel de aanvraag bij de provincie alsmede de afwikkeling hieromtrent, waardoor jij je volledig kan richten op de organisatie van je evenement.

Duurzaamheid

Bij Pyroworks zijn we ons ervan bewust dat ook de entertainment industrie moet verduurzamen.

Door kritisch te kijken naar onze werkzaamheden zoals de inkoop van ecologisch verantwoord vuurwerk en Co2 reductie via het Fair Climate Fund dragen we ons steentje bij aan een beter milieu voor onszelf en de toekomst.