Gasvlammen

Ontketen de Kracht van Gasvlammen!

We make the beat go boom

Gasvlammen

Ontdek de kracht van gasvlammen bij PyroWorks! De gasvlammen die wij gebruiken zijn ontworpen om spectaculaire effecten te creëren van 1 tot 6 meter hoogte. Deze diverse vlameffecten kunnen worden opgewekt door zowel aerosolbussen voor kleine vlammen als externe propaangasflessen te gebruiken, het gebruik van propaangas resulteert in de grootste vlamhoogtes, waardoor ze een en imponerende indruk achterlaten.

Met aansturing via het DMX-protocol is er volledige en veilige controle over de aansturing en de hoogte van de vlammen. Wij bieden de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen, de hoogte te regelen en een adembenemende ambiance te creëren voor elk evenement, podiumproductie of speciale gelegenheid.

Onze gasvlammen worden ondersteund door gekwalificeerd personeel om een veilige en professionele uitvoering te garanderen. Voeg een ongeëvenaard niveau van spektakel toe aan je evenement met onze betrouwbare en indrukwekkende gasvlammen van PyroWorks.

Pyroworks makes the beat go boom!

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt jouw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

Normaal gesproken is er geen vergunning nodig voor het gebruik van onze Special Effects. Echter, bij het gebruik van vlammen kan het zijn dat de lokale brandweer een vergunning vereist, afhankelijk van de specifieke regels van de locatie waar de gasvlammen worden gebruikt.

Bovendien zijn we van mening dat alleen professionals deze producten zouden moeten hanteren. Daarom zal PyroWorks altijd gekwalificeerd personeel inzetten voor het gebruik ervan.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.