SPECIAL EFFECTS

Creëer magie met Vlammen, Co2 of Sparkular

Make every moment special!

Ontdek de kracht van Special Effects!

Op zoek naar die extra dosis opwinding? Met Special Effects kan elke show net dat tikkeltje meer sprankeling krijgen. Wat dacht je van een explosieve mix van Vuurwerk en Special Effects? Maak het adembenemend!

Geen ruimte voor Vuurwerk? Geen probleem! Alleen het gebruik van Special Effects is natuurlijk ook een geweldige optie.

Bij PyroWorks hebben we een uitgebreid assortiment, waaronder kleine en grote vlammen, confettikanonnen, CO2-kanonnen, sparkulars en speciale rookmachines. Heb je andere bijzondere wensen? Neem gerust contact met ons op, want bij ons is maatwerk geen enkel probleem, laat het spektakel beginnen!

Special Effects

PyroWorks biedt een compleet assortiment aan van Special Effects voor elk evenement. Ons brede assortiment bestaat uit grote en kleine vlammen, confetti shooters, Co2 kanonnen en de nieuwste ontwikkeling; sparkulars.

Bij PyroWorks begrijpen we als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van een goede Special Effects show, zowel binnen als buiten. Daarbij nemen wij al je zorgen uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op het succes van je feest of evenement.

Onze showontwerpers staan klaar om je te begeleiden. Ze nemen je mee in de fascinerende wereld van Special Effects, waarbij ze je voorzien van advies over de verschillende producten en hoe deze optimaal kunnen worden ingezet voor je evenement. Natuurlijk kunnen deze effecten ook gecombineerd worden met een Vuurwerkshow.

Waarom kiezen voor PyroWorks?

  • Veiligheid staat bij ons voorop, wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften.

  • Onze medewerkers zijn experts in hun vak en zorgen voor een adembenemende Special Effects show.

  • PyroWorks blijft innoveren met de nieuwste technologieën voor duizelingwekkende shows.

  • Wij begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom stemmen we onze shows af op jouw specifieke wensen.

Ons assortiment

XXL Vlammen

Gasvlammen

Vloeistofvlammen

Confetti & Streamers

Sparkular

Co2 Kanonnen

Veiligheid voorop

Bij een Special Effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alles met betrekking tot veiligheid wordt met zorg en professionaliteit behandeld.

Om er voor te zorgen dat alles veilig gebruikt kan worden maken wij gebruik van apparaten die gekeurd zijn en uitgevoerd zijn met een veiligheidskanaal en noodstop.

Met onze computer gestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten tot nauwkeurig kunnen worden geschakeld en op een veilige afstand van publiek en personeel. Timing is van cruciaal belang, vooral bij belangrijke momenten zoals een grandioze afsluiting van de avond, toosten of onthulling. Bij PyroWorks krijgt jouw indrukwekkende gebeurtenis de aandacht die het verdient!

Transparantie en Zekerheid

Wij geloven in transparantie en zekerheid. Daarom houden we je vanaf het allereerste moment op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het vormgeven van je Special Effects show. We zorgen ervoor dat je snel en duidelijk inzicht hebt in het complete plaatje, van de kosten voor de show tot aan de details van de vormgeving.

Het bedrag dat op de offerte staat, is tevens het definitieve bedrag zonder extra kosten achteraf.

Vergunningvrij

Er is geen vergunning vereist voor het gebruik van speciale effecten, maar het is cruciaal om op de juiste wijze met de producten en apparatuur om te gaan. PyroWorks zorgt ervoor dat hun producten alleen worden geleverd met een operator of aan gekwalificeerde personen, om zo een veilig gebruik te waarborgen.

Duurzaamheid

Bij PyroWorks zijn we ons ervan bewust dat ook de entertainment industrie moet verduurzamen.

Door kritisch te kijken naar onze werkzaamheden zoals de inkoop van ecologisch verantwoorde verbruiksartikelen en Co2 reductie via het Fair Climate Fund dragen we ons steentje bij aan een beter milieu voor onszelf en de toekomst.