Confetti & Streamers

Laat het feest knallen met kleurrijke confetti en streamers!

We make the beat go boom

Confetti & Streamers

Of het nu gaat om het spetterend afschieten van streamers, het dwarrelen van feestelijke vlokken confetti of het langdurig uitstoten via CO2-blasters, wij zijn de go-to experts voor jouw evenement. Bij PyroWorks tillen we de kunst van feestelijkheid naar nieuwe hoogten met onze uitgebreide selectie confetti- en streameroplossingen.

Binnen onze collectie bieden we een rijk scala aan kleuren, van levendige tinten op papier tot metallic glans. Maar daar stopt het niet: we hebben ook een assortiment aan diverse vormen om jouw feestelijke visie tot leven te brengen.

Bij PyroWorks geloven we in maatwerk. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw eigen opdruk toe te voegen aan de confetti. Heb je een speciaal logo, een jubileumdatum of een unieke boodschap die je wilt laten regenen in confettivorm? Wil je confetti combineren met een van onze andere special effects? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het gebeurt!

Onze toegewijde teamleden staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte confetti- en streameroplossingen die naadloos aansluiten bij jouw evenementthema en visie. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, concert of een groot feest, wij zijn er om jouw moment onvergetelijk te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen de feestelijke magie creëren die je voor ogen hebt.

Een veilige show

Bij een special effects show van PyroWorks staat veiligheid altijd voorop. Alle veiligheidsaspecten behandelen we met zorg en professionaliteit.

Om de veiligheid van publiek en crew te waarborgen, maken we gebruik van gekeurde apparaten die zijn uitgerust met veiligheidskanalen en noodstopsystemen. Met ons computergestuurde systeem zorgen we ervoor dat alle effecten nauwkeurig worden geregeld en op een veilige afstand van het publiek en het personeel worden afgevuurd. Vooral bij cruciale momenten, zoals een spectaculaire afsluiting van de avond, toosten of onthullingen, is timing essentieel.

Bij PyroWorks krijgt uw indrukwekkende gebeurtenis de zorgvuldige aandacht die het verdient!

Vergunning nodig?

In de regel is er doorgaans geen vergunning vereist voor het gebruik van confetti & streamers. Echter, het kan voorkomen dat de locatie geen confetti en streamers toestaat, of dat een gemeente of provincie bepaalde beperkingen oplegt voor het gebruik ervan in de buitenlucht. Het is verstandig om voorafgaand aan het evenement deze mogelijkheden te controleren om eventuele ongemakken achteraf te voorkomen. Onze papieren confetti is volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op veel plaatsen kan worden gebruikt zonder schade toe te brengen aan het milieu.

Bij PyroWorks hechten we waarde aan professionaliteit en veiligheid. Daarom zorgen we er altijd voor dat ons gekwalificeerd personeel de confetti & streamers gebruikt. We geloven dat het gebruik van deze producten in handen van experts de beste ervaring en veiligheid garandeert voor elk evenement.

Neem gerust contact op met onze Pyroniers. Zij kunnen het juiste advies geven over het type show en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw event.